Fantastisch vrijstaand wonen – bouw gestart

Een fantastische vrijstaande woning die opvalt door de eigentijdse vormgeving met bijzondere materialen en speelse elementen. De indeling van de woning is
lekker praktisch met veel nuttige leefruimte en volop mogelijkheden om de woning helemaal naar eigen smaak in te richten. Met aan de voorzijde de woonkamer met fraaie erker en aan de achterzijde de ruim bemeten woonkeuken met openslaande tuindeuren. Een royale garage completeert dit fraaie geheel op de begane grond. Kortom, een fantastische woning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en klasse.

Deze woning is helaas uitverkocht. Benieuwd naar de andere mogelijkheden in de Piekenhoef? Laat het ons weten en we houden je op de hoogte!

Houd me op de hoogte

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 358.000,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.