Robuuste twee-onder-één-kapwoning- bouw gestart
Momenteel is de laatste fase van de wijk in voorbereiding. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe plannen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Een mooie robuuste twee-onder-één-kapwoning. Fraai van ontwerp, royaal van indeling en stoer van uitstraling. Met volop mogelijkheden om al jouw woonideeën werkelijkheid te laten worden. De woningen zijn uitgevoerd met veel leefruimte verdeeld over drie verdiepingen. Type Vedergras is gesitueerd op een ruim perceel en uitgevoerd met een royale aanpandige garage die ruimte biedt aan de auto, de fietsen en de tuinspullen. Kortom, een fantastisch huis voor jarenlang woonplezier.

Deze woning is uitverkocht. Neem contact op met één van de makelaars voor andere opties in de Piekenhoef.

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 272.000,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.