Prachtige eengezinswoning – bouw gestart
Momenteel is de laatste fase van de wijk in voorbereiding. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe plannen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Deze comfortabele eengezinswoningen aan het Speenkruid worden in kleine blokken van vier huizen gebouwd en zijn dus zeker niet dertien in een dozijn!

Het huis biedt de bewoners verrassend veel leefruimte verdeeld over drie verdiepingen. De woonkamer met open keuken bijvoorbeeld is ruim negen meter diep. Via de openslaande tuindeur zijn van hieruit het terras en de tuin gemakkelijk te bereiken. De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen met een berging in de achtertuin. De auto vindt gemakkelijk een plekje op het parkeerterrein direct om de hoek. Kortom een bijzonder fijne comfortabele woning voor mensen die hoge eisen stellen.

Deze woningen zijn uitverkocht. Neem contact op met de makelaars voor andere mogelijkheden. 

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 212.000,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.