Royale twee-onder-één-kapwoning – VERKOCHT

Een mooie, robuuste twee-onder-één-kapwoning. Fraai van ontwerp, royaal van indeling en stoer van uitstraling. Met volop mogelijkheden om al jouw woonideeën werkelijkheid te laten worden. In het straatbeeld van type Meidoorn komt het stoere karakter van deze woning duidelijk tot uitdrukking. Let op het fraai gemêleerde metselwerk in combinatie met het robuuste antracietgrijze dak en de karakteristieke kolommen aan de voorgevel.

De tweekappers bestaan uit drie woonlagen en bieden dus volop ruimte, tot maar liefst 542 m3. Ze zijn gesitueerd op ruime percelen waarvan de grootste wel 303 m2 is. De royale aanpandige garage biedt ruimte aan auto, fietsen en tuinspullen.

Kortom, een hele fijne woning in het gezellige dorp Berghem. Gelegen aan de rand van Oss en grenzend aan natuurgebied Herperduin-de Maashorst.

Interesse in deze woning?
Alle woningen Meidoorn zijn verkocht! Check de mogelijkheden in de Piekenhoef bij Van der Krabben makelaardij of Van den Heuvel makelaars! Vragen kun ook je stellen via ons contactformulier.

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 326.000,- v.o.n.

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.


Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager