Aantrekkelijke rij- en hoekwoning – uitverkocht – bouw gestart

Deze aantrekkelijke rij- en hoekwoningen komen aan het Preiveld in de Piekenhoef in Berghem. Royale huizen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen allemaal net anders zijn. Samen zorgen ze voor een bijzonder en gevarieerd straatbeeld.

Veel ruimte
De Hortensia is een woning met veel leefruimte verdeeld over drie verdiepingen. Allemaal zijn ze gesitueerd op ruime percelen met de achtertuin op het zuid-westen. In de achtertuin staat een praktische fietsenberging, terwijl er voor de deur voldoende parkeerruimte is voor de auto. Ideaal voor starters!

Deze woning is helaas uitverkocht. Benieuwd naar de andere mogelijkheden in de Piekenhoef? Laat het ons weten en we houden je op de hoogte!

Houd me op de hoogte

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 192.500,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.