Moderne hoek- en tussenwoningen (gasloos!) – VERKOCHT

De moderne woningen van het type Honingboom zijn uitgevoerd in metselwerk dat deels wordt geschilderd, gecombineerd met duurzaam behandelde houten delen. Dit zorgt voor een opvallend mooi gevelbeeld. De verticale belijning van de houten delen geeft het geheel een moderne, strakke uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval. De Honingboom bestaat uit twee woonlagen en biedt volop ruimte. Ze staan allemaal op grote percelen en een aantal woningen heeft een aanpandige garage met een parkeerplaats op eigen terrein. De overige woningen hebben een praktische berging in de achtertuin.

De woningen staan aan de Koolzaadweg en zijn de eerste in de wijk die helemaal gasloos worden gebouwd. Dat wil zeggen dat ze niet zijn aangesloten op het gasnet. In 2030 moeten in Nederland anderhalf miljoen huizen van het gasnetwerk zijn losgekoppeld en in 2050 moeten uiteindelijk alle huizen in Nederland het zonder gas stellen. Met deze woning voldoe je dus nu al aan die toekomstige eisen.

Interesse voor deze woning?
Er zijn nog een beperkt aantal woningen van dit type vrij. Benieuwd welke dat zijn en of deze voldoen aan jouw woonwensen? Vraag het aan Van der Krabben makelaardij of Van den Heuvel makelaars .

Magazine aanvragen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips. Binnenkort kun je ook de digitale verhuurbrochure bekijken. Houd hiervoor de website van BrabantWonen in de gaten.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer

  € 234.000,- v.o.n.

  Makelaars

  Heidi Oosterveen

  Verkoopmanager

  0412-632928

  Steven Buitenhuis

  Verkoopmanager

  0412-405022
  Makelaars

  Heidi Oosterveen

  Verkoopmanager

  0412-632928

  Steven Buitenhuis

  Verkoopmanager