BrabantWonen verhuurt 21 woningen van het type Honingboom. De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Wagenmakers en komen tussen de Koolzaadweg en Nieuwe Heistraat. Het gaat om de volgende kavels:
• 6 t/m 13
• 14 t/m 19
• 28 t/m 34

Moderne woningen
De woningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een mooie, eigentijdse uitstraling. Ze hebben een ruime woonkamer met open keuken. De grote ramen zorgen voor veel licht in huis. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer en een berging voor onder andere uw wasmachine en droger. Alle woningen hebben een ruime tuin aan de achterzijde met een eigen berging.

Let op! De 3 hoekwoningen die BrabantWonen gaat verhuren, hebben geen garage.

Energiezuinig
De woningen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd en op het dak liggen zonnepanelen. Dit scheelt in energiekosten. Daarnaast zijn de woningen gasloos. Dat betekent dat alles op elektra werkt.

Huurprijs
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend, maar de huizen zullen niet duurder zijn dan de tweede aftoppingsgrens. In 2020 is dat € 663,40 (2021 is nog niet bekend).

Voor wie?
De woningen zijn vooral geschikt voor kleine gezinnen. Er gelden geen leeftijdseisen.

Hoe kom ik in aanmerking?
Om te reageren op een woning moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. Inschrijven kost € 10 per jaar. Reageren op woningen kost niets.

Planning
Als alles volgens planning verloopt worden de woningen in de tweede helft van 2021 opgeleverd.

Meer informatie
Binnenkort kun je ook de digitale verhuurbrochure bekijken. Houd hiervoor www.brabantwonen.nl/honingboom in de gaten.

Magazine aanvragen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips. Binnenkort kun je ook de digitale verhuurbrochure bekijken. Houd hiervoor de website van BrabantWonen in de gaten.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer

  Zie omschrijving

  Makelaars

  BrabantWonen

  088 281 60 00
  Makelaars

  BrabantWonen

  088 281 60 00