Verrassende hoek- en tussenwoning – UITVERKOCHT

Deze comfortabele eengezinswoning bestaande uit drie woonlagen biedt de bewoners verrassend veel leefruimte. De woonkamer met open keuken is ruim negen meter diep. De grootste Hazelaar biedt wel 500 m3 inhoud!

De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen tot maar liefst 230 m2. Allemaal zijn ze compleet met een berging in de achtertuin die via een achterom te bereiken is. De auto vindt gemakkelijk een plekje op het parkeerterrein direct om de hoek.

Het is een hele complete woning in het gezellige dorp Berghem. Gelegen aan de rand van Oss en grenzend aan natuurgebied Herperduin-de Maashorst.

Benieuwd welke woningen nog wel beschikbaar zijn?
Stel je vraag via het contactformulier of mail rechtstreeks met Van der Krabben makelaardij of Van den Heuvel makelaars

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 258.000,- v.o.n.

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.


Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager