Prachtige patiobungalow  – UITVERKOCHT
Start bouw: september 2019

Deze riante bungalow heeft een compleet woonprogramma op de begane grond met een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en een ruime berging. Het straatbeeld laat zowel de geschakelde als de vrijstaande patiobungalow zien. Deze bungalows zijn evenals type Zilverlinde uitgevoerd in twee kleuren metselwerk gecombineerd met houten delen en voorzien van mooie royale raampartijen.

De patiotuin is te bereiken via de openslaande deur in de woonkamer. Het is mogelijk om te kiezen voor een mooie vlonder aan de achterzijde van de woning waar ook de woonkamer gelegen is.

Benieuwd of er een andere woning beschikbaar is die bij jou past?
Stel je vraag via het contactformulier of mail rechtstreeks met Van der Krabben makelaardij of Van den Heuvel makelaars

 

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 308.000,- v.o.n.

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.


Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager