Prachtige geschakelde en vrijstaande bungalows (gasloos) – VERKOCHT

De Goudberk bungalows worden uitgevoerd in metselwerk dat deels wordt geschilderd en gecombineerd wordt met duurzaam behandelde houten delen. Allemaal hebben ze een compleet woonprogramma op de begane grond. De lichte woonkamer heeft een grote, open keuken. Door de riante raampartijen worden binnen en buiten zo bij elkaar betrokken dat de tuin als het ware een verlengstuk wordt van de woonkamer. Met twee slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en royale berging biedt deze woning heerlijk veel leefruimte. Voor de woning is op eigen terrein plaats voor twee auto’s.

De woningen staan aan de Koolzaadweg en zijn de eerste in de wijk die helemaal gasloos worden gebouwd. Dat wil zeggen dat ze niet zijn aangesloten op het gasnet.

Interesse voor deze woning?
Bijna alle 11 bungalows zijn inmiddels verkocht! Er is nog 1 laatste bouwnummer vrij! Stel je vragen over de mogelijkheden aan één van onze makelaars Van der Krabben makelaardij of Van den Heuvel makelaars 

Magazine aanvragen

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoonnummer

  Vanaf € 339.000,- v.o.n.

  Makelaars

  Heidi Oosterveen

  Verkoopmanager

  0412-632928

  Steven Buitenhuis

  Verkoopmanager

  0412-405022
  Makelaars

  Heidi Oosterveen

  Verkoopmanager

  0412-632928

  Steven Buitenhuis

  Verkoopmanager