Charmante twee-onder-één-kapwoning – bouw gestart oktober 2017 – UITVERKOCHT

Deze grote en charmante twee-onder-één-kapwoning van het type Citroengras heeft een mooi, vrij uitzicht over het Bospark.

Het huis biedt de toekomstige bewoners veel praktische leefruimte verdeeld over drie verdiepingen. De woning is bijzonder van uitvoering, waarbij veel aandacht is besteed aan de vormgeving, afwerking en detaillering.

Opvallend is bijvoorbeeld de speelse erker op de begane grond en het zonnige dakterras op de bovenverdieping. Ook de openslaande tuindeuren voor een gemakkelijke toegang tot terras en tuin horen standaard bij de woning. Kortom, een aantrekkelijk geheel dat garant staat voor vele jaren echt woongenot.

Op 3 november 2018 gaat de laatste nieuwbouwfase in verkoop. Er worden dan maar liefst drie typen tweekappers gepresenteerd tijdens de informatie-ochtend.

 

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 326.000,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.