Royale starterswoning – uitverkocht – start bouw juni 2017

Aan de Piekenhoefstraat worden acht fraaie starterswoningen gerealiseerd. Lekker royale woningen van twee bouwlagen met een frisse eigentijdse uitstraling. De woningen worden bijzonder compleet uitgevoerd met een grote woonkamer en een open keuken, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels met achter in de tuin een praktische berging. Type Beemdgras is een mooie moderne woning met veel wooncomfort die starters volop de ruimte geeft.

Deze woning is helaas uitverkocht. Benieuwd naar de andere mogelijkheden in de Piekenhoef? Laat het ons weten en we houden je op de hoogte!

Houd me op de hoogte

 

 

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Vanaf € 164.000,- v.o.n.
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

0412-405022
Makelaars

Heidi Oosterveen

Verkoopmanager

0412-632928

Steven Buitenhuis

Verkoopmanager

Magazine aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Piekenhoef. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je het magazine toe met alle informatie over deze mooie woning, de wijk met haar voorzieningen en leuke woontips.