De sfeer


Veilig wonen
De Piekenhoef is niet alleen een ruime, groene wijk maar ook een veilige wijk. Daarom heeft de Piekenhoef het Politiekeurmerk. Dit keurmerk stelt ondermeer eisen aan het zicht vanuit de woning op geparkeerde auto’s en de kwaliteit van de verlichting van achterpaden, maar ook aan een goede inrichting van het openbaar gebied. Tevens worden richtlijnen gegeven voor de woningontwerpen en de woningen zelf moeten aan bepaalde eisen van inbraakveiligheid voldoen.

Samen spelen
Kinderen kunnen overal spelen in de Piekenhoef. De oudere kinderen in het bospark of op de skatebaan. De jongere jeugd kan terecht in de plantsoenen. Ook daar kan straks naar hartelust worden gespeeld. De kleuters en de peuters spelen vaak op het buurterf, waar de speeltoestellen zijn. Voor elke leeftijdsgroep is er wat wils binnen de eigen wijk.

De Piekenhoef. Midden in de natuur met de uitvalswegen richting Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. En de faciliteiten van een grote stad in de buurt. Kijk op de kaart voor meer informatie over de gunstige ligging.