Start bouw huurwoningen Honingboom

Volgens plan worden er 29 rijtjeshuizen van het type ‘Honingboom’ gerealiseerd tussen de Koolzaadweg en Nieuwe Heistraat. 21 woningen worden aangeboden voor de verhuur, vanuit BrabantWonen. In november 2020 begint Bouwbedrijf Wagemakers met de bouw van de woningen. Ruim een jaar later zijn de woningen dan klaar.

Moderne gezinswoningen
De hoek- en tussenwoningen hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. Ze bestaan uit 2 woonlagen en hebben een ruime tuin. Aan de buitenkant zijn de huizen afgewerkt met een combinatie van metselwerk en houten delen. Dit geeft de straat een moderne en strakke uitstraling. De grote ramen zorgen ervoor dat het binnen lekker licht is.

Alle woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken aan de voorzijde en een toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. In de tuin bevindt zich een houten berging. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Huurprijzen
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend, maar de huizen zullen niet duurder worden dan de tweede aftoppingsgrens (in 2020 is dat € 663,40).

Wanneer kom ik in aanmerking?
De woningen zijn vooral geschikt voor kleine gezinnen. Er gelden geen leeftijdseisen. Om te reageren op een woning moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

 

Laatste Piekenhoef koopwoning verkocht!

De laatste woning in de wijk is verkocht! De kopers tekenden deze week de koopovereenkomst voor een tweekapper. Een mijlpaal voor hen, maar ook voor…

Meer informatie

Woon-Werk-Kavels in de Piekenhoef

Ben jij als ondernemer op zoek naar een bouwkavel voor je bedrijfspand en woning? Aan de westkant van de wijk Piekenhoef verkoopt de gemeente Oss…

Meer informatie

Sleuteloverdracht Hazelaar woningen

Goed nieuws voor de kopers van de eerste vijf woningen, type Hazelaar. Begin oktober hebben zij van Bouwbedrijf Berghege de huissleutel ontvangen. We wensen de…

Meer informatie