Bewoners

Bewoners van de Piekenhoef vertellen over hun wijk!

"Verrast door de ruimte van de woning en de tuin."

Ferry van der Sloot en Helge van den Biggelaar, beide eind twintig, tekenden afgelopen maand voor hun eerste huis: een tweekapper, type Meidoorn in de Piekenhoef. Bij het oriënteren op de woningmarkt hadden ze meerdere wensen, één van die wensen was: een nieuwbouwwoning. Dichtbij het centrum van Berghem.

Lees verder

"Verknocht aan Berghem!"

Twee jaar geleden verruilden Toon en Petra van de Ven hun woning aan de Hoessenboslaan voor een nieuwbouwwoning in de Piekenhoef. Het stel is namelijk verknocht aan Berghem.

Lees verder

“Een mooie woning met veel lichtinval en een diepe tuin”

Zowel de ouders als de broer van Stefan de Ries (26) wonen al in de Piekenhoef en nu heeft ook hij daar onlangs een woning gekocht.

Lees verder

“We hebben enorm veel zin in ons nieuwe huis!”

Na 31 jaar in Oss gewoond te hebben, verhuizen Bert (67) en Dorie (66) van de Pol over enige tijd naar de Piekenhoef. Onlangs kochten zij er een patiobungalow van het type Kamgras en de bouw gaat binnenkort beginnen.

Lees verder

“We willen in de Piekenhoef blijven!”

Samen met echtgenoot Alwin (42) en zoons Sem (8) en Vince (bijna 2) woont Marianne (39) alweer zo’n 10 jaar in de Piekenhoef. En ze gaan hier voorlopig niet weg.

Lees verder

"Wij voelden ons meteen welkom!"

Na zo’n twintig jaar in Utrecht wonen, verhuisde Laura Romanillos (38) begin dit jaar naar de Piekenhoef. Ze woont er samen met man Joris (40), dochter Rosa (6) zoons Oscar (3) en Victor (1) en hond Bingo. Het bevalt goed in Berghem. “Er zijn veel kinderen in de buurt en er hangt een leuke sfeer. En ik woon weer dichtbij m’n ouders, ontzettend fijn!”, vindt Laura.

Lees verder

“Gezellig en kindvriendelijk, dát is de Piekenhoef!”

Rick Timmermans (40) woont samen met vriendin Klaske Loeffen (36), zoon Bram (7) en dochter Maud (5) al ruim 10 jaar met veel plezier in de Piekenhoef. En voorlopig zijn ze nog niet van plan om te vertrekken.

Lees verder

"Hier komt alles perfect samen."

De interieurstudio van Sjack Esmyer is te vinden in de Osse Kerkstraat. Na zijn drukke werkdagen komt hij graag thuis in de Piekenhoef…

Lees verder

"Ik wil hier niet meer weg!"

Suze Roelofs – Emonds woont samen met man Tryfon, dochter Pam en zoon Just in de Piekenhoef. Ze verhuisde tien jaar geleden van Uden naar Berghem…

Lees verder